Sünnipäev

Tänane päev peaks olema kalendris märgitud punasega. Tänasel päeval peavad lehvima lipud. Täna pidutsevad kõik. Sest täna on sinu sünnipäev!

Sa oled saabunud siia maailma ja muutnud selle kauniks. Su ilusad silmad säravad nii maagiliselt ning su lahke naeratus sulatab ka kõige kalgima südame. Su hing on nii hea, süda nii suur ja soe, et kurjus pageb su juurest igaveseks ega taha enam kunagi tagasi tulla. Sa oled nagu väike armas päkapikk, tuues rõõmu ja head tuju kõigile, kes sinuga suhtlevad.

Soovin, et su elu oleks täis rõõmu ja päikest. Et vihmapilved ei varjutaks iial su päeva. Et sind ümbritseksid vaid need, kes sinust tõeliselt hoolivad. Et su elus poleks vihkamist ega kurbust. Oleks vaid lõputu soojus ja armastus!

Ma soovin, et elu oleks su vastu leebe ja juhiks sind õiges suunas unistuste täitumise poole. Et sind ei tabaks tagasilöögid ega pettumus. Et sa leiaksid oma koha ja õnne siin suures ja laias maailmas! Mul on väga hea meel, et sa oled minu ellu saabunud ja siia jäänud. Ilma sinuta oleks see palju kõledam ja tühjem. Nii tore ja armas päikeselaps oled sa!

Palju õnne sulle, kullake!

Life

Living your life is like doing a magic: everyone else is amazed but only you know how dirty job it is.